Bok (Haul?)!

Jag har köpt böcker! bara tre stycken men ändå. 
 

1. ”Harry potter and the half blood prince” (Harry potter och halvblodsprinsen) av J. K Rowling. Den är på engelska. Jag har läst den på svenska förut och jag älskar den, hela serien är bar fantastisk. Boken är mycket bättre än filmen men den är inte den bästa i serien. Harry potter ska börja sitt sjätte år på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom.  Man får genom hela boken en insikt om Voldemort när han var yngre och vad som gjorde honom till den han var.

2. ”Katherine teorin” av John Green (originaltitel: ”an abundance of Katherines”). Väldigt bra. Colin Singelton har i sitt sjuttonåriga liv dejtat 19 tjejer som alla heter Katherine. Colin och hans kompis Hassan åker på en resa och Colin försöker komma på en ekvation som bestämmer utgången för ett förhållande. Boken är precis som alla John Greens andra böcker väldigt bra. Den här boken var ett tag sedan jag köpte, en månad eller två, men jag tyckte att den kunde få vara med ändå

3. ”Blondie” av Birgitta Andersson. Boken är skriven 2010 så den är rent tekniskt sett inte ny. Jag köpte den på loppis och jag har hört som den förut men inte läst den. Den handlar om Blondie och hennes liv. Mer vet jag inte men det känns som en bok värd att läsa. 


RSS 2.0